Lieve mensen,

We leven momenteel in een rare moeilijke tijd. Soms moet je dan besluiten nemen die niet makkelijk zijn. We proberen in oplossingen te denken en niet in beperkingen.

Voor de speelgoed uitgiftes die a.s. Maandag 9 nov en Dinsdag 10 nov gepland staan betekent dit   helaas dat deze NIET doorgaan. Over 2 weken kijken we verder of er dan een mogelijkheid is om dit alsnog te doen.

Ook de kledingmiddag die gepland staat op Dinsdag 17 November gaat NIET door. Deze dag zal er wederom een persconferentie zijn en hopelijk worden dan de regels versoepeld.

Het moeilijkste besluit was wat we met het Sinterklaasfeest moesten doen. Een feest wat voor ons en onze doelgroep in deze maanden erg belangrijk is. Langzaam gingen we over van plan A naar plan B en dan nu toch met veel verdriet naar plan C. Dit betekent dat het grote feest niet doorgaat. Maar helemaal niks doen? Nee dat kunnen we niet!

Alle opgegeven kindjes krijgen gewoon net als alle andere jaren hun tas vol cadeautjes en snoepgoed. Pieten Rian en Vanessa komen deze bij de kindjes op gepaste afstand aan de deur brengen.

Info over wanneer we gaan rijden en tijden volgen nog.

Willen de ouders even ons hun adres mailen met de namen en geboorte datums van de opgegeven kinderen.

Laten we gezamenlijk door deze moeilijke tijd heen komen en hopen op snel betere tijden! Zorg goed voor jezelf en voor anderen ❤️

Heel veel liefs

Rian Brands en Vanessa Heij

Categorieën: Algemeen