Eindelijk kunnen we weer! Via facebook komen er datums en tijden om in te schrijven voor de minima om gratis kleding te halen.

Ook zullen daar de inname dagen en tijden bij staan.

We doen ons best om het hier op de website ook aan te vullen. Maar lieve mensen, het is erg druk. De mail heeft ons in de steek gelaten. Vandaar dat we de link van de site af hebben gehaald. Mailen kan nog steeds, maar alleen direct naar ons email adres: [email protected]

Hierbij ook excuus voor mensen die denken genegeerd te zijn in de mail…..dit is echt niet zo. Er kwam beperkt mail binnen en soms hoorde we dat iemand al 3 x had gemaild voor ze antwoord kregen. Erg vervelend. Dus vanaf nu zou het beter moeten gaan.

Ook wil ik meteen melden dat we op het moment GEEN SPEELGOED aannemen. Met uitzondering van nieuw, voor de verjaardagsoproepen. We hebben geen plek in ons nieuwe pand om dat op te slaan. Er is wel een mogelijkheid om GOED , Heel, Compleet speelgoed op de weggeefgroep aan te bieden. Dit kun je doen door een mail te sturen en in de titel MATHILDE te zetten.

We gaan een crowdfund actie opzetten om geld bij elkaar te krijgen om dat extra stuk bovenverdieping te realiseren. Dus hou ogen en oren open en denk aan ons!

Liefs, Vanessa en Rian

Categorie├źn: Algemeen