Lieve lieve mensen

Wat zijn wij blij met al die positieve energie die jullie ons hebben gestuurd!

Overweldigend zijn alle reacties en alle donaties!

We kunnen jullie dan ook met TROTS vertellen dat ons doel is behaald!

Al die lieve mensen en bedrijven die met ons meedenken, we hebben weer wat traantjes gelaten. Maar nu van blijdschap!

Door jullie hebben we nu zeker een sinterklaasfeest EN een buffertje voor volgende acties, bijvoorbeeld kerst.

Speciale dank aan Rösler Benelux B.V. , Redtail services en Golfbad Oss voor hun prachtige donaties! Maar ook speciale dank aan al die lieve mensen die via onze site hebben gedoneerd! Teveel om iedereen persoonlijk te benoemen, al zouden we dat het liefst doen.

We gaan shoppen! Ieder kind wat op ons sinterklaasfeest komt zal verwend worden! En de kinderen die niet kunnen komen, daar gaan we ook iets voor doen! Wat? Dat zit nog in onze gedachten. Maar zeker iets leuks!

Liefs, Vanessa en Rian

27-9-2019:

Beste mensen,

Wij willen jullie heel hartelijk bedanken voor de gulle donaties die jullie zo snel gedaan hebben. Na twee korte dagen zijn we zelfs al een stukje over ons doel heen gegaan, dit is een stuk sneller dan we verwacht hadden en hier kunnen wij heel wat kinderen heel blij mee maken. Heel erg bedankt!

25-9-2019:
Al sinds 2014 houden wij met Sinterklaas een feestmiddag voor de kinderen van gezinnen in de minima. Wij vinden dat deze kinderen niet vergeten mogen worden.

Vorig jaar hebben wij voor 54 kinderen een middag georganiseerd waar ze een cadeautje en snoepgoed krijgen, op het einde sluiten wij dit natuurlijk af met wat te eten.

Ieder jaar financieren wij dit door middel van de Rabobank Clubkas actie, omdat deze dit jaar echter van naam is veranderd is er een menselijk foutje ingeslopen… We hebben de inschrijving gemist. Om deze middag toch door te kunnen laten gaan proberen wij daarom via deze weg de financiering rond te krijgen, doneer nu en samen zorgen we dat voor het 5e jaar op rij een leuke middag georganiseerd wordt!

Ons doel was om, gelijk aan onze opbrengst van de Rabo Clubkas actie vorig jaar, €918,- op te halen. Dit is gelukt! Donaties voor het sinterklaasfeest hebben wij daarom gesloten, doneren voor onze andere doelen zal altijd mogelijk blijven op onze donatie pagina!