• Geen inname 27-28 nov en 4-5 dec
  De afgelopen weken zijn we erg druk geweest met de voorbereidingen voor Sinterklaas. Daarna moeten de Sint en zijn Pieten wel weer heel veel opruimen. Daarom zijn er op 27 en 28 november en op 4 en 5 december geen inname dagen.
 • Bedankt voor je stem!
  Op 4 oktober was de uitslag van de Rabobank clubsupport….wat was het spannend. Stichting Helpende Handen Oss heeft 88 stemmen gekregen, omgezet in het bedrag van €697,69. Wauw!!! Dit word een mooi Sinterklaasfeest voor de kinderen uit onze doelgroep. Alle stemmers ontzettend bedankt en een speciaal dank je wel aan de Rabobank.
 • Kom je ons helpen ?
  We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen. Onze activiteiten zijn uitgebreid met een speelgoedbank, naast de al bestaande kledingbank. Heb jij zin en tijd op maandag van 18.00 tot 21.00 uur en op dinsdag van 09.30 uur tot 15.00 uur? Of heb je vragen over de… Lees meer: Kom je ons helpen ?
 • Vakantie
  Ook wij gaan met vakantie.Dat betekent dat er tot 21 augustus geen inname dagen zijn. Vanaf dinsdag 22 augustus zijn we weer actief. We zien jullie weer graag na die tijd!
 • Misbruik naam Helpende Handen
  In de afgelopen tijd zijn wij regelmatig geconfronteerd met het feit dat iemand misbruik maakt van de naam van onze Stichting. Er worden dan uit naam van de stichting kledingzakken uitgedeeld op markten met het bericht dat overgebleven kleding later wordt opgehaald. Dit wordt niet door ons gedaan. Wij delen… Lees meer: Misbruik naam Helpende Handen